Antrenorul Sepsi OSK, Csaba Laszlo, despre meciul cu Botoşani: Nu o să fie un joc uşor pentru noi
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Csaba Laszlo, este nemulţumit de numărul mare de meciuri terminate la egalitate de formaţia sa în noua ediţie a Ligii 1.

El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că este convins că meciul de vineri seară de pe Stadionul Municipal din Botoşani nu se va termina la egalitate.

"Eu cred că cineva o să câştige jocul acesta. Am avut foarte multe rezultate cu X şi asta nu îmi place. Eu nu vreau să joc niciodată la X. (...) Nu o să fie un joc uşor pentru noi, pentru că eu cred că Botoşaniul are o echipă foarte bună, care joacă un fotbal foarte ofensiv şi trebuie să fim pregătiţi pentru asta. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să marcăm mai mult de unul sau două goluri, pentru că şi ei sunt foarte ofensivi", a afirmat tehnicianul formaţiei Sepsi OSK.

Sepsi OSK şi FC Botoşani sunt echipele din Liga 1 cu cele mai multe egaluri în actuala ediţie de campionat. Echipa din Sfântu Gheorghe are opt meciuri terminate la egalitate, în timp ce formaţia din Botoşani are şase partide încheiate cu scor egal.

Meciul FC Botoşani - Sepsi OSK este programat să se dispute vineri, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel