Antrenorul Răzvan Lucescu a revenit la 'echipa sa de suflet': Generalul s-a întors!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City
Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City
Clubul grec de fotbal PAOK Salonic a anunţat, miercuri, că tehnicianul român Răzvan Lucescu va antrena echipa din sezonul viitor, după ce a scris istorie cu alb-negrii.

'Generalul s-a întors titrează site-ul clubului din Salonic, care precizează că Lucescu a semnat un contract pe trei ani.

Îi urmă bun venit celui mai de succes antrenor din istoria modernă a lui PAOK şi îi dorim şi mai mult succes în noul său mandat!, transmite clubul. PAOK a anunţase, anterior, că uruguayanul Pablo Garcia nu va continua la club. El pregătea formaţia din Salonic din 30 octombrie.

Răzvan Lucescu a pregătit-o pe PAOK în perioada 2017-2019, câştigând două Cupe ale Grecii şi un titlu de campion. Lucescu a antrenat-o apoi pe Al Hilal Riad, cu care a câştigat Liga Campionilor Asiei.

'PAOK Salonic este echipa mea de suflet'

PAOK a încheiat sezonul regular pe patru în Superliga elenă, cu 47 puncte, după Olympiakos Pireu, 67 puncte, Aris Salonic, 51 puncte, AEK Atena, 48 puncte, dar a terminat play-off-ul pe locul secund, cu 64 de puncte, după Olympiakos (90 puncte). PAOK a reuşit, totuşi, să câştige Cupa Greciei, după 2-1 în finala cu Olympiakos.

'Am avut doi ani de vis acolo. PAOK Salonic este echipa mea de suflet', a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru GSP Live.

Răzvan Lucescu a cucerit și trofeul Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal

Amintim faptul că, în luna februarie 2021, echipa de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită a anunţat despărţirea de antrenorul român Răzvan Lucescu, la 15 luni după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei sub comanda acestuia, informează Reuters.

Tehnicianul român a fost înlocuit cu brazilianul Rogerio Micale, cel care a pregătit până în prezent formaţia Under 19 a clubului saudit, după ce consiliul de administraţie al lui Al Hilal a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în vederea rezilierii de comun acord a contractului acestuia, conform unui comunicat postat pe contul de Twitter al clubului.

În vârstă de 51 ani, Răzvan Lucescu a condus echipa din Riad în 2019 la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor Asiei, după o finală câştigată în faţa formaţiei japoneze Urawa Red Diamonds.
 

VEZI ȘI Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.

VEZI ȘI Ianis Hagi, posibil transfer la Sevilla. Rakitic: Îl întâmpin cu braţele deschise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel