Data publicării:

Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, riscă să fie demis (presă)

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Antrenorul echipei de fotbal Lazio, Simone Inzaghi, riscă să fie demis după rezultatele neconvingătoare din actualul sezon, ultimul dintre acestea fiind eşecul de joi de pe terenul lui Celtic (1-2) din Grupa E a Europa League, în care este şi CFR Cluj, comentează presa italiană.

Lazio este pe locul 7 în Serie A, cu 12 puncte după 8 etape, la patru puncte de poziţia a 4-a, ce duce în Liga Campionilor. Echipa, la care Ştefan Radu nu a fost în lotul pentru meciul de la Glasgow, are şase înfrângeri în ultimele şapte meciuri în Europa League.

Potrivit TuttoMercatoWeb, Simone Inzaghi este principalul favorit pentru a fi următorul tehnician din campionatul Italiei care îşi pierde postul, fiind 50% şanse ca el să fie concediat. Inzaghi o pregăteşte din vara lui 2016 pe Lazio, cu care a câştigat în stagiunea trecută Cupa Italiei.

Preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, care are ca obiectiv calificarea echipei în Cupa Italiei, l-ar fi contactat deja pe Gennaro Gattuso, fostul antrenor a lui AC Milan.

Următorul nume pe lista tehnicienilor din Serie A aflaţi în pericol este Walter Mazzarri, de la Torino, creditat cu 40% şanse să fie demis.

TuttoMercatoWeb scrie că printre antrenorii siguri de posturile lor sunt Maurizio Sarri (Juventus), Antonio Conte (Inter Milano), Carlo Ancelotti (Napoli), Gian Piero Gasperini (Atalanta), Sinisa Mihajlovic (Bologna) sau Paulo Fonseca (AS Roma).

Trei antrenori din campionatul Italiei au fost deja înlocuiţi: Marco Giampaolo (Milan), Eusebio Di Francesco (Sampdoria) şi Aurelio Andreazzoli (Genoa).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel