Antrenorul lui Bayern Munchen a primit cel puțin 450 de ameninţări cu moartea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, spune că a primit nu mai puţin de 450 de ameninţări cu moartea după ce bavarezii au fost eliminaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal de către Villarreal, scrie DPA.

'Am primit astfel de mesaje ameninţătoare pe reţelele de socializare, dar le primesc mai mereu, după fiecare meci, fie că învingem sau pierdem. Unele mesaje o au ca ţintă pe mama, ceea ce este înfiorător. Nu înţeleg deloc astfel de mesaje, dar oamenii pot scrie ce vor. Sigur, pot fi raportate, dar nu am timp de asta', a spus tehnicianul lui Bayern Munchen.

Villarreal a produs o surpriză foarte mare şi a eliminat-o pe Bayern Munchen, marţi seara, după 1-1 pe Allianz Arena, reuşind calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

'Submarinul galben', care s-a impus în tur cu 1-0, va juca pentru a doua oară în semifinalele Champions League, după ediţia 2006. În penultimul act, Villarreal o va înfrunta pe Liverpool. În Bundesliga, Bayern Munchen, campioana en titre, este lider, cu 69 puncte după 29 de etape, la 9 puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund, şi va juca sâmbătă, în deplasare, cu Arminia Bielefeld (locul 16). 

Citește și - Karim Benzema, noul Balon de Aur? "Ar trebui să îi scrie deja numele pe trofeu"

Rio Ferdinand, fostul fundaş de legendă al lui Manchester United, crede că atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, ar trebui să ia Balonul de Aur în acest sezon. 

”Ar trebui să-i scrie deja numele pe următorul Balon de Aur și să-i dea trofeul. Și-a dus echipa la cel mai înalt nivel. Real Madrid zboară, iar el e talismanul echipei.

Când Cristiano Ronaldo era la Real Madrid, Benzema a fost umil și a acceptat să fie în plan secund. Știa ce înseamnă Cristiano pentru echipă. Dar acum a ieșit din umbră”, a transmis Rio Ferdinand, citat de Marca.

Iker Casillas: K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este portarul unei clădiri...

”K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este portarul unei clădiri. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 e bunicul tău. K9 este președintele Statelor Unite. K9 este instructorul alături de care sari cu parașuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu!”, a scris fostul portar Iker Casillas, pe Twitter. Citește continuarea articolului aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel