Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, le cere jucătorilor săi să aibă atitudine în meciul cu Astra
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, consideră că doar atitudinea jucătorilor săi poate face diferenţa la meciul Astra Giurgiu din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

El a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să ca echipa sa să aibă aceeaşi atitudine ca în meciul contra Politehnicii Iaşi, câştigat cu scorul de 3-0.

"Un meci dificil, un meci în care sunt puse în joc trei puncte. Situaţia în clasament nu ne oferă o lejeritate sau un repaos, fiindcă nu avem cum ... Aţi văzut şi dumneavoastră, sunt echipe care de la locul zece au câştigat un meci şi au venit pe locul şase. Clasamentul este foarte strâns. Jucăm împotriva unei echipe care are jucători foşti internaţionali, jucători cu o calitate individuală incredibilă, dar şi noi suntem o echipă bună. Sper să iasă un meci frumos. Mă interesează ca băieţii la ora jocului să dea totul. Am spus, nu îmi place să mă repet, atitudinea face diferenţa în România. Sper să aibă o atitudine exemplară, exact cum au avut la meciul cu Iaşul şi atunci lucrurile pot sta diferit, pentru că am avut meciuri pe care, din păcate, nu le-am tratat aşa cum a trebuit, abordarea nu a fost cea pe care mi-am dorit-o eu şi am avut de suferit", a afirmat Croitoru.

Tehnicianul de la FC Botoşani admite că Astra este o echipă puternică, cu jucători valoroşi, însă susţine că nu îl interesează vedetele de la Giurgiu.

"Va fi un meci greu. Ei au dat trei goluri lui Sepsi, care pe noi ne-a ţinut în corzi o repriză şi nu multe echipe se pot lăuda, în acest sezon, cu o victorie în faţa lui Sepsi. Undeva, suntem puşi şi noi în gardă faţă de Astra. Importantă este atitudinea pe care băieţii o au la ora jocului. Mai puţin contează ce fac antrenorii. Nu credeţi că se schimbă ceva în abordarea antrenamentului sau a meciului. Important este ce fac băieţii la ora jocului. Dacă au atitudine ... Calitate au, una incredibilă. Nu mă interesează (n.r.- vedetele de la Astra). Mă interesează ca vedetele mele să aibă atitudine. Şi eu am multe vedete. Important este să mă gândesc la vedetele mele", a adăugat Marius Croitoru.

Partida dintre FC Botoşani şi Astra Giurgiu este programată duminică de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Înaintea acestui acestui joc, cele două echipe au acelaşi număr de puncte, 19, fiind vecine de clasament. Botoşaniul ocupă locul al cincilea, iar Astra se află pe şase, fiind despărţite doar de golaveraj. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel