Antrenor de la juniori pentru Răzvan Marin, la Cagliari
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cagliari Calcio
Facebook Cagliari Calcio
Noul antrenor al lui Cagliari este adus de la juniori şi are ca obiectiv salvarea echipei la care joacă şi Răzvan Marin de la retrogradare. 

Alessandro Agostini este noul antrenor al echipei italiene Cagliari, în locul lui Walter Mazzarri, a anunţat marţi clubul ce riscă să retrogradeze din Serie A, printre ai cărui jucători este mijlocaşul român Răzvan Marin.

Cagliari a amintit că Alessandro Agostini a fost un jucător de bază al echipei, pentru care a disputat 298 de meciuri în nouă sezoane. Fostul fundaş, în vârstă de 42 de ani, a pregătit juniorii clubului, în sezonul 2017-2018 a făcut parte din staff-ul tehnic al primei echipe, apoi s-a ocupat de formaţia Primavera a clubului.

Walter Mazzarri a fost concediat luni, a doua zi după eşecul de acasă cu Hellas Verona (1-2), a şaptea înfrângere în ultimele opt etape. Echipa sardă este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, la 2 puncte de următoarea clasată, Salenitana, ce are un meci mai puţin disputat, şi la 3 puncte de Genoa.

Cagliari va juca duminica viitoare pe terenul Salernitanei, apoi va primi replica lui Inter Milano, aflată în lupta pentru titlu, iar în ultima etapă va întâlni în deplasare Venezia, care a schimbat şi ea antrenorul pe final de sezon, scrie Agerpres.

Walter Mazzari, demis, dar cu contractul prelungit încă doi ani 

În contractul său cu formația la care evoluează Răzvan Marin, Mazzari avea o clauză în care se menționa foarte clar: se prelungește înțelegerea pentru încă doi ani de zile, dacă antrenorul este dat afară când echipa nu se află pe locurile retrogradabile.

Mai exact, Walter Mazzari a fost dat afară de la Cagliari în urmă cu două zile, când, ca și acum, formația din Sardinia se afla pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradării. Automat, clauza din contract a fost activată prin această decizie, anunță presa din Italia, citată de Digisport.

Mandat de arestare pentru jucătorul lui Cagliari, Naithan Nandez

Justiția uruguayană a emis un mandat de arestare împotriva jucătorului de la Cagliari, Naithan Nandez. Mijlocașul este acuzat de maltratare și violență împotriva fostei partenere Sarah Garcia Mauri. Știrea a fost transmisă de presa țării sud-americane și preluată de mass-media italiene. Presa sud-americană mai precizează că măsura are valoare doar pe teritoriul uruguayan și, prin urmare, Nandez, care se află în prezent în Italia, nu riscă să fie arestat imediat.CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel