Antrenor de kickboxing, filmat în timp ce conducea cu 160 de km/h pe CONTRASENS. "Mă, Micule, şi ce mult am iubit-o..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Un antrenor de kickboxing a fost filmat conducând pe contrasens cu 160 de km/h.

Un antrenor de kickboxing din Craiova s-a filmat în timp ce conducea cu 160 de km/h, pe contrasens, transmite PRO TV. Acesta a rămas fără permis de conducere după după cursa nebună de pe un drum național, pe raza localității Motoci, din Dolj.  

În imaginile video se vede cum antrenorul se amuză de reacțiile celorlalți șoferi din trafic, fără a se gândi că le pune viețile în pericol. Totul a fost filmat de prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta. Filmarea a fost postată ulterior pe o rețea socială.

„Suntem cu duba şi avem 160, Nicolas. Măi, Nicolas, avem 160, mai las-o.”, spune, la un moment dat, amuzat prietenul care filma.

„Mă, Micule, şi ce mult am iubit-o, ăla era să se ducă în şanţ.”, intervine antrenorul aflat la volan, cântând și râzând.

Șoferul a fost identificat la scurt timp de către polițiști

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 22 de ani, din Craiova, stabilindu-se că acesta, în cursul zilei de ieri, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 65 C, pe raza localităţii Motoci, s-a angajat în efectuarea de depăşiri neregulamentare şi a circulat pe contrasens. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii Serviciului Rutier Dolj, fiindu-i aplicate două amenzi în valoare totală de 1.885 de lei, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Gestul de la volan care te poate marca pe viaţă. Titi Aur: Creşte riscul. Nu e nevoie de viteză mare pentru accidente

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, trage un semnal de alarmă cu privire la selfie-urile şi live-urile făcute de tineri, în special, la volan, chiar dacă viteza cu care rulează este una redusă. 

"Orice distragere atunci când conduci, că manevrezi telefonul, că scrii mesaje, că filmezi, fotografiezi, că asculţi muzică la maximum, că ai o discuţie aprinsă cu cineva în maşină, orice distragere e periculoasă. Orice astfel de metodă de a fi la modă nu face altceva decât să mărească riscul de a face accident. Ca să faci accident, nu e nevoie neapărat să ai 200 km/h. Poţi face accident la viteză mică, poate fi o altă maşină care face o manevră surprinzătoare, poate să îţi sară un copil în faţă, poate fi orice. 

Clar, orice astfel de gest nu poate să facă decât să ducă la creşterea riscului. Marea problemă este educaţia, dar nu neapărat în sensul de cei 7 ani de acasă, ci în sensul de percepere a pericolului. Şi e valabil şi pentru cei din maşină, nu doar pentru şofer. E nevoie de campanii, cursuri, şcoli de şoferi bine făcute, ca cel de la volan să fie conştient că răspunde de el, de cei din maşină şi de participanţii la trafic", a declarat Titi Aur pentru DC NEWS. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel