Antonescu:să punem capăt delirului şi putrefacţiei portocalii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PNL, Crin Antonescu este de părere că  Româniea are nevoie să scape acum de Traian Băsescu și PDL.

Antonescu a comparat, marți, la dezbaterea moțiunii de cenzură, Romania cu o rană care trebuie vindecată. Acesta a spus că nu trebuie așteptat finalul mandatului PDL și a președintelui, ci trebuie pus capăt astăzi guvernării portocalii. Acesta a spus că Romania nu are guvern cu adevărat, sforile fiind trase doar de Traian Băsescu și a întrebat retoric unde a dispărut Emil Boc, după data de 6 mai când Băsescu a anunțat reducerea cheltuielilor bugetare.

Liberarul a explicat  faptul că prima minciună este afirmația ”nu există altă soluție”. Acesta a precizat că are o alternativă bine pusă la punct și i-a acuzat pe democrat-liberali că au ales să taie pensiile și salariile pentru a nu tăia veniturile clientelei politice.

Crin Antonescu nu a scăpat-o din vedere nici pe prietena Elenei Băsescu, Ioana Diaconescu. În discursul său el a apreciat că nu profesorii și medicii sunt plătiți prea mult, ci prietenele și prietenii membrilor PDL. El a cerut parlamentarilor să pună capăt delirului și putrefacției portocalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel