Antonescu, replică lui Mazăre după episodul sabotării electorale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antonescu
Antonescu

Copreședintele USL, Crin Antonescu, îi răspunde edilului Radu Mazăre că nu este neapărat ca toți cetățenii unui oraș să-și dea votul pentru un singur candidat la alegerile prezidențiale. Primarul din Constanța îl avertizase anterior pe liderul PNL că locuitorii orașului-port nu-l vor susține la scrutinul prezidențial din 2014 dacă nu se renunță la ideea declarațiilor de avere pentru toată populația.

”Nu mi s-a spus niciun moment că dacă USL va ajunge la putere, o să oblige toţi românii să facă declaraţie de avere, nu am discutat aşa ceva în campania trecută, că dacă discutam, poate nu îl mai susţinem”, declara Radu Mazăre.

”Eu nu cred că toţi oamenii dintr-un oraş, că este vorba de Constanţa sau că este vorba de Cluj, vor susţine toţi sau nu vor susţine niciunul un candidat la Preşedinţie, unul sau altul”, i-a răspuns Crin Antonescu, vineri, de la Mamaia.

Săgețile aruncate între cei doi parteneri de coaliție, PSD și PNL, vor alimenta curentul de nemulțumire al unor liberali, care acuză lipsa de paritate din Uniune. Senatorul Cristian Bodea își arăta frustrare, într-un interviu recent, față de toate lucrurile pe care liberalii sunt nevoiți să le înghită social-democraților, PNL fiind ”captiv dorinței” de a-l face președintele României pe Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel