Antonescu, răspuns pentru cei care aruncă "blesteme"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
antonescu
antonescu

Crin Antonescu a răspuns celor despre care spune că parcă aruncă blesteme de tipul "nu o să fie, nu o să fie". Bineînțeles, vorbim despre un deznodământ în urma alegerilor prezidențiale din 2014, deznodământ care, din perspectiva USL, este: Crin Antonescu, președintele României. Din perspectiva lui Traian Băsescu, așa cum a fost enunțată de curând, este: "Crin Antonescu nu o să fie niciodată președinte". Liderul PNL a răspuns acestei ultime poziții. 

Despre susținerea pe care o primește de la partenerii din USL pentru alegerile prezidențiale, Crin Antonescu a declarat, la Antena 3, că "Nu am pus niciodată la îndoială fermitatea angajamentelor partenerilor mei. Am avut opinii și divergențe, pe care le-am rezolvat mereu".

Liderul liberal a adăugat: "Nu o să răspund celor care parcă aruncă blesteme de tipul "nu o să fie, nu o să fie". Eu am  altă treabă, am alte lucruri de rezolvat".

Crin Antonescu a explicat: "Dânșii (Opoziția n.r.), neavând un candidat, nu au decât o singură speranță așa cum a avut și în 2012. Vă amintiți cât de puternică a fost tema că USL-ul nu rezistă și nu face 50% plus unu, cât a insistat Traian Băsescu că nu-l pune prim-ministru pe Victor Ponta. Eu am altă treabă. Nu accept postura pe care această discuție mi-o conferă: un om politic, un individ, un obiect, care stă și așteaptă să fie pus sau nu președinte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel