Antonescu: S.R Stănescu va fi exclus din PNL dacă actele sunt false
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va propune excluderea din partid a lui Sorin Roşca Stănescu dacă se va confirma că a folosit acte false pentru a-l acuza pe Traian Băsescu de spălare de bani. El a subliniat că o asemenea acţiune este inacceptabilă pentru un liberal şi pentru un senator.

Crin Antonescu îi va cere lui Sorin Roşca Stănescu să se prezinte la începutul săptămânii viitoare în faţa organismelor PNL pentru a da explicaţii cu privire la acuzaţiilor aduse preşedintelui.

 “Dacă ceea ce ne-a spus Sorin Roşa Stănescu se confirmă, rămâne un fapt inacceptabil că un senator al României cu privire la preşedintele Românie le-a scos pe piaţă. PNL e de multă vreme într-o luptă cu Traian Băsescu, dar nu poate accepta aşa ceva (...) Este inacceptabil pentru un senator, mai ales pentru un senator liberal“, a declarat Antonescu, vineri, la România Tv, adăugând că va cere excluderea lui Roşca Stănescu din partid dacă actele referitoare la transferurile bancare sunt false, după cum susţine Parchetul general.

Preşedintele PNL a precizat că nu a mai vorbit cu senatorul de multă vreme şi că nu regretă aducerea sa în partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel