Antonescu: PNL nu l-a trădat pe Silaghi. L-a pus ministru de trei ori
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Crin Antonescu a ținut să-i dea replica lui Ovidiu Silaghi la acuzația acestuia că președintele PNL l-ar fi trădat de trei ori înainte de a trece în barca PSD.  Antonescu susţine că nu l-a trădat pe fostul vicepreşedinte al partidului, Ovidiu Silaghi, ci partidul l-a pus de trei ori ministru.

„Pe mine m-a surprins această mişcare pentru că îl cunosc pe Ovidiu Silaghi, este un om care a fost 24 de ani în PNL, care a fost de trei ori ministru al partidului, a fost parlamentar, era vicepreşedinte al partidului şi care nici măcar nu ne-a anunţat că ne părăseşte şi pleacă la PSD", a declarat pentru gândul Crin Antonescu.

El a reamintit că această nouă plecare din PNL nu este la fel de ruşinoasă precum cea a fostului preşedinte al partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Cazul domnului Silaghi nu este nici pe departe la fel de ruşinos cum a fost cazul domnului Tăriceanu. Nu are importanţă că s-a înscris în PSD sau nu, e pe faţă agent PSD şi lucrează pentru PSD", a declarat Antonescu.

El a ţinut să precizeze că nu l-a trădat vreodată pe Ovidiu Silaghi, ci partidul l-a pus de trei ori ministru.

Citește și: Silaghi, "transfugul mic și trist": Am trădat după ce Antonescu m-a trădat

"Nu se pune problema nici pentru domnul Silaghi nici pentru altcineva dacă m-a trădat pe mine sau eu l-am trădat pe el. Problema pe care ar fi trebuit să şi-o pună este dacă trădează PNL al cărui vicepreşedinte a fost până în momentul în care a a fugit la PSD. PNL nu l-a trădat de trei ori pe domnul Silaghi, ci l-a desemat ministru de trei ori pe domnul Silaghi. O dată în timpul guvernelor Tăriceanu şi de două ori în timpul guvernelor Ponta", a fost replica lui Antonescu la afirmaţiile lui Silaghi, care a spus că preşedintele PNL l-a trădat de trei ori înainte să plece la PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel