Antonescu: PNL e din ce în ce mai bine. Nu e la dispoziția PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
antonescu-ponta
antonescu-ponta

Președintele PNL, Crin Antonescu, nu crede că premierul are vreun motiv să respingă nominalizarea Ramonei Mănescu la ministerul Transporturilor. El precizează că trimiterea a două propuneri prim-ministrului nu înseamnă că liberalii sunt puși la dispoziția social-democraților.

Întrebat, duminică seara, la Digi24, dacă decizia PNL din BPN de a trimite premierului două nume pentru Transporturi nu echivalează cu punerea PNL la dispoziția PSD, Antonescu a răspuns: ”Nu!”.

”PNL, așa cum nu a fost pus până în ziua de astăzi, spre disperarea multora, la dispoziția președintelui Traian Băsescu, nu va fi pus nici la dispoziția altcuiva. PNL nu este nici măcar la dispoziția propriului președinte, darămite a altcuiva (...) Că premierul are și el un cuvânt de spus, este ceva absolut normal. Și premierul Tăriceanu, de exemplu, atunci când eram la guvernare cu PD-ul, avea un cuvânt de spus cu privire la numirea unui ministru al Partidului Democrat”, a spus Crin Antonescu.

Șeful liberalilor crede că i-a făcut lui Victor Ponta două oferte de nerefuzat, prin nominalizările lui Nini Săpunaru și cea a Ramonei Mănescu.

”Am convingerea că în cazul Ramonei Mănescu, ca și în cazul lui Nini Săpunaru, nu există niciun motiv pentru care preşedintele ar putea să respingă această propunere”, a precizat liberalul.

Premierul Victor Ponta a purtat, luni, o discuție la Palatul Victoria cu europarlamentarul Ramona Mănescu. În cel mai scurt timp, propunerea va fi trimisă președintelui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel