Antonescu nu exclude posibilitatea de a-l susține pe Oprescu pentru al doliea mandat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că nu exclude ipoteza susţinerii lui Sorin Oprescu pentru un al doilea mandat la primăria Bucureştiului, dar o decizie în acest sens va fi luată când USL îşi va definitiva proiectele pentru Capitală.

"Eu mi-am afirmat cât se poate de răspicat sprijinul pentru candidatura domnului primar general Sorin Oprescu în 2008. De atunci încoace am spus foarte clar şi în repetate rânduri că noi nu avem o decizie în această privinţă, că ipoteza susţinerii lui Sorin Oprescu pentru un al doilea mandat de primar general de către USL nu este una exclusă, dar n-am afirmat niciodată că am discutat sau am hotărât acest lucru pentru că depinde de foarte mulţi factori. Aici nu e vorba de faptul că o persoană ţi-e simpatică sau nu", a declarat Antonescu, citat de Agerpres.

Liderul PNL a adăugat că o decizie în acest sens ar putea fi luată "în momentul în care USL va definitiva care sunt proiectele sale ca Uniune pentru Bucureşti şi care sunt oamenii sau omul care asumă astfel de proiecte şi pe care îl considerăm capabil să câştige alegerile şi să urmărească şi să îndeplinească acele proiecte".

Antonescu a mai spus că la întâlnirea pe care a avut-o cu Sorin Oprescu şi cu liderul PSD Victor Ponta s-a stabilit ca reprezentanţii USL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti să aibă aceeaşi poziţie în ceea ce priveşte bugetul Capitalei.

Citește și: Oprescu: Voi candida ca independent, nu mi-am cumpărat niciodată sprijinul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel