De ce se bucură Antonescu de succesul lui Diaconu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liberalul Crin Antonescu spune că votul de refuz a mers, din fericire, la Mircea Diaconu, și nu la partide precum PRM, precizând că actorul a fost ales eurodeputat pentru că "a părut" victima sistemului și a clasei politice

Mai mulți lideri PNL au avut, luni seară, o întâlnire informală la Parlament, la capătul căreia Crin Antonescu a declarat că PNL este singurul partid care "și-a asumat eșecul".

"Toate partidele și toți jucătorii politici au suferit un eșec și, paradoxal, cel mai mic eșec a fost suferit de PDL", spus liberalul.

El a explicat că rezultatul alegerilor de duminică reprezintă un eșec pentru PSD pentru că partidul premierului Ponta și-a propus o țintă mult mai ridicată. În opinia lui Antonescu, interpretarea liderilor PMP care spun că scorul de 7% este unul bun pentru un partid tânăr este eronată, pentru că locomotiva sa electorală a fost Traian Băsescu.

Expresia de vot pentru Mircea Diaconu "vine din votul antisistem, a părut victima sistemului, a statului, a politicienilor. Singurul vot de refuz s-a dus, din fericire, la Diaconu, nu la PRM", a declarat Antonescu.

Crin Antonescu a ținut să sublinieze gravitatea gestului premierului de a părăsi plenul în momentul citirii moțiunii de cenzură formulată de Opoziție.

"Astăzi, pentru prima dată, un premier, din 1990 până astăzi, a venit și ne-a spus că nu vrea să se joace de-a moțiunea, că e obosit", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel