Antonescu: Nici Chiuariu, nici Nicolai nu vor Justiţia
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Președintele PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit, joi seara, că nici senatorul PNL Tudor Chiuariu şi nici europarlamentarul Norica Nicolai nu doresc să preia portofoliul Ministerul Justiţiei.

"Nu s-a pus nicio secundă problema, nici Tudor Chiuariu, nici Norica Nicolai nu doresc în acest moment, chiar dacă i-am ruga, să fie miniştri ai Justiţiei în România", a susţinut Antonescu, la TVR.

 El a fost întrebat dacă i-a rugat pe cei doi să accepte această poziţie.

 "Nu, nu i-am rugat, pentru că ştiu că nu vor şi pentru că eu cunosc planul, să spunem aşa, al fiecăruia, deşi categoric ambii ar fi doi miniştri foarte buni ai Justiţiei", a replicat liderul PNL.

 Antonescu a precizat că dacă vreunul dintre cei doi liberali ar dori i-ar propune "chiar mâine premierului", chiar dacă au un profil politic clar.

 Preşedintele PNL a mai afirmat că "din păcate" Mona Pivniceru doreşte să plece de la minister, iar în locul acesteia trebuie găsită o persoană "suficient de calificată", suficient de credibilă şi de puternică pentru a merge la Bruxelles şi a lămuri problema MCV.

 Totodată, Antonescu a declarat că înţelege "raţiunile" premierului Victor Ponta care şi-a exprimat dorinţa ca viitorul ministru al Justiţiei să aibă un profil mai degrabă apolitic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel