Antonescu la Congresul UDMR: Ponta, până acum alergic la portocaliu, azi e rezervat la galben și albastru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Congres.14
Congres.14

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Congresul UDMR, că e mândru când vede culorile galben și albastru din steagul secuiesc, aceleași ca ale PNL, arătând că premierul Victor Ponta, care până de curând era alergic la portocaliu, azi e rezervat la galben și albastru.

"Vă doresc viaţă lungă şi, aşa cum se spune, împlinirea tuturor dorinţelor. Nu v-am adus niciun cadou, sunt un pic stânjenit pentru că la Congresul PNL preşedintele Kelemen ne-a adus un cadou (steagul secuiesc - n.r) care a fost primit cu simpatie şi respect. L-am perceput, l-am înţeles şi îl păstrăm foarte bine pentru că nu dai unui adversar steagul tău. Nu am fost niciodată duşmani, este foarte preţios pentru noi", și-a început liberalul discursul, făcând referire la steagul secuiesc pe care l-a primit cadou de la Kelemen Hunor la Congresul PNL.

Antonescu a mai spus că i-a crescut inima când a văzut culorile galben și albastru pe steagul secuiesc, aceleași ca ale partidului său.

"Mi-a crescut inima văzând cele două culori. Astăzi şi întotdeauna, galben şi albastru sunt nişte culori dragi. Sunt uimit că premierul, care până nu demult părea a avea o mică alergie la portocaliu, astăzi este rezervat faţă de galben şi albastru. Nu am nicio problemă cu asta, dar am o problemă cu dorinţa domniei sale de mai mult roşu. Nu, roşu e destul", a mai declarat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel