Antonescu dezvăluie care este cauza crizei din USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
usl
usl

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seară că „PSD-ul lui Victor Ponta începe să semene cu fiecare zi care trece, tot mai mult, cu PSD-ul de dinainte de 2004”.

„Când am format USL-ul, a fost o înțelegere între mine și proaspătul lider al PSD-ului, Victor Ponta. Am spus atunci că, cunoscând bine istoria recentă, știm ce a fost și ce este PSD-ul - cu rele și bune - știm prin ce a trecut - cu bune și rele - PNL, știm ce ne aduce împreună, deși totul ne desparte profund.

De asemenea, chiar dacă PSD-ul era și este un partid mai mare decât PNL, ideea de paritate a fost nu doar una aritmetică, ci una simbolică. Am spus că e o mare coaliție, în care voi aveți niște valori, principii - de stânga, noi - de dreapta, să vedem cum le putem armoniza. Criza constă în faptul că eu și colegii mei constatăm din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece, PSD-ul lui Victor Ponta începe să semene cu oarecare lăcomie să semene cu PSD-ul de dinainte de 2004”, a declarat Crin Antonescu, la B1 Tv.

Liderul liberal a mai spus că PNL și-a asumat riscuri prin participarea în USL și că actuala criză a apărut deoarece „s-au schimbat termenii inițiali”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel