Scandalul Porumbelu', o dispută Băsescu-Antonescu pe tema colaborării cu Securitatea
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 07 ian 2011, 14:55
WhatsApp
crin antonescu si traian basescu
crin antonescu si traian basescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, la Realitatea TV, că nu a colaborat niciodată cu Securitatea, el apreciind că declaraţia lui Traian Băsescu în care acesta a folosit sintagma "Prorumbacu, Porumbelu" nu poate fi calificată şi cerând şefului statului să formuleze în mod oficial acuzaţii.

"Iniţial, am socotit că e o categorisire zoologică, aşa cum domnul Băsescu obişnuieşte să facă cu toţi adversarii săi politici. Niciodată nu am colaborat cu fosta Securitate şi nu am avut vreo relaţie de vreun fel. În calitate de candidat la Parlamentul României şi la preşedinţia României, de fiecare dată am fost supus examenelor CNSAS. Nu a existat niciun fel de element legat de relaţia mea cu fosta Securitate", a spus Antonescu, la Realitatea TV.

El i-a cerut preşedintelui să facă oficial şi clar acuzaţii, menţionând că în caz contrar, devine clar ce fel de personaj este Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Ceea ce a făcut domnul Băsescu aseară nu poate fi calificat pentru că această poveste cu Porumbacu a circulat în mediile de internet sub anonimat în cursul campaniei electorale. Nimeni nu a îndrăznit să formuleze vreo acuzaţie sau vreo suspiciune împotriva mea", a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabilă" alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?