Urmărește emisiunea live
Antonescu, despre marea problemă. "Nu e Traian Băsescu"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Crin Antonescu 4
Crin Antonescu 4
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că marea problemă a USL nu este Traian Băsescu. El a dezvăluit, sâmbătă, că marea problemă a Uniunii este reprezentată de aşteptările electoratului. 
"Dincolo de iluziile de presă, nu Traian Băsescu, nici măcar instituţiile pesemne şi zic literalmente pe semne controlate şi acţionate anticonstituţional în cont politic de către acesta sunt adversarii noştri, nu micile lor întreprinderi, oricât de mult ne-ar putea afecta şi ne afectează, sunt provocarea cea mai importantă căreia trebuie să îi răspundem. Marea noastră problemă, marea noastră luptă, marea noastră bătălie este cu aşteptarea pe care noi înşine am generat-o şi cu faptul că poate e nedrept, dar asta este viaţa politică, noi nu răspundem doar aşteptărilor generate de proiectul nostru politic, de programul nostru de guvernare, răspundem aşteptărilor unei societăţi româneşti care a pierdut în foarte multe privinţe şapte - opt ani, care a dat înapoi în foarte multe privinţe în şapte - opt ani care trebuiau să aibă alt curs. Întotdeauna aceste aşteptări nu pot avea alt adresant decât deţinătorii actualei puteri, cei cărora oamenii, ultima oară, le-au dat votul", a spus Antonescu, la reuniunea grupurilor parlamentare ale USL de la Mamaia, potrivit Antena 3.
Liderul liberalilor a adăugat că "Bătălia nu este nici în Parlament, nici în Guvern, nici cu Traian Băsescu, nici cu oamenii săi, uneori ai senzaţia ceva mai mulţi decât înainte, aflaţi în posturi cheie. Bătălia este pentru o funcţionare normală a statului român, tema, miza Parlamentului este de a face tot ce este necesar, îndreptăţit, legal, legitim pentru ca instituţii din statul român să funcţioneze corect, pentru ca instituţii ale statului de drept definite şi destinate a fi prin excelenţă non partizane, independente să fie aşa şi nu altfel. Ce poate face Parlamentul vom vedea, cât poate face Parlamentul vom vedea, dar aceasta este o temă pentru că oamenii nu ne-au dat votul pentru a le spune 'noi nu avem ce face, are Băsescu oameni peste tot'. Ne-au dat votul pentru ca lucrurile să meargă normal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel