Data publicării:

Antonescu, atac la Ponta: Eu nu dau drumul oamenilor să vorbească, precum câinelui în curte

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Crin Antonescu a criticat, joi seara, partenerul de alianță, respectiv pe Victor Ponta,  declarând că în PNL nu se întamplă ca președintele partidului, atunci când are ceva de spus, să le dea drumul oamenilor săi să vorbeasca, așa cum îi dai drumul câinelui prin curte. Antonescu s-a referit la declarația de joi a lui Ioan Rus, care a comentat  scandalul dintre președintele PNL și Victor Ponta. 

 "Legat de jigniri, ca să incheiem capitolul, eu am văzut cum Victor Ponta a spus: >3 ani de zile eu nu am spus ceva rău despre Crin Antonescu<. Nici nu avea motiv, asta-i una. Doi: există case diferite și obiceiuri diferite. Eu, dacă am ceva de spus partenerului meu, asociatului meu politic, ies eu și o spun eu, eu nu am, așa, grupuri de oameni cărora să le dau drumul cum dai drumul câinelui prin curte, <Rus, ai voie să vorbești>, <Cutare, ai voie să vorbești>. Sunt școli diferite. În PNL nu se vorbește, nu se tace la ordin, fiecare spune el însusi ce are de spus", a declarat Antonescu, la Realitatea TV.

Referitor la acest subiect, președintele PNL a mai declarat că: "Așa înteleg că ne-a spus dl Rus astăzi, că a avut o înțelegere că nu a avut voie să vorbească, dar acum a fost slobozit și poate să vorbească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel