Antonescu ar candida din nou la președinție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin antonescu
crin antonescu

Președintele ”Sunt, oarecum, obligat s-o iau în calcul (candidatura la Preşedinţia ţării- n.r.) şi de situaţia din scena politică, acum, şi de o anumită, poate e mult spus, presiune, dar de un anumit îndemn public, dar chestiunea asta nu depăşeşte locul care i se cuvine, adică nu este o chestiune principală, nu este o chestiune prioritară", a afirmat liderul liberalilor, răspunzând unei întrebări a realizatorului emisiunii.

Crin Antonescu a menţionat că nu îşi face o obsesie din această idee, arătând că alegerile prezidenţiale vor avea loc abia în anul 2014. Liderul PNL a susţinut că, în momentul de faţă sunt alte probleme prioritare pe scena politică.

"Nu am o obsesie, nu am nici măcar o ambiţie legată de asta. (...) Alegerile prezidenţiale sunt în 2014 şi, cu toate că se vorbeşte mult despre ele, mai mult decât s-a vorbit vreodată cu patru ani înainte de soroc, nu trebuie să uităm - eu nu uit în niciun caz - că ele sunt departe, că alte probleme de natură politică inclusiv sunt mai presante", a spus Antonescu, citat de Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel