Antena 3 - Denunțătoarea lui Beuran ar fi tot medic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Antena 3 a venit cu noi informaţii referitoare la denunţătorul medicului Mircea Beuran.

"Vorbim despre un denunţ depus în urmă cu o lună. Cea care l-a denunțat pe Mircea Beuran ar fi şi ea tot medic. Încă nu ştim dacă este medic tot la Spitalul Floreasca. Aceasta ar fi spus, în fața anchetatorilor, că banii i-ar fi dat într-o singură tranșă, 10.000 de euro cash, şi că ar fi făcut un credit pentru a da aceşti bani", a spus jurnalista Berta Popescu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3

De ce a aşteptat mai bine de doi ani pentru a face acest denunţ

"Din informaţiile pe care le am până acum, ar fi spus că a sperat ca, până la urmă, acel post să fie scos la concurs. Ar fi primit garanţii că postul va fi scos. Însă nu ştim sigur dacă banii i-a primit înapoi, având în vedere că nu a fost scos postul acela la concurs, sau nu i-a dat deloc", a spus jurnalista.

"Denunțătoarea, subalterna lui Beuran"

Denunţătoarea ar fi un medic chirurg care s-ar afla chiar în subordinea profesorului Beuran.

"Cam astea sunt şi informaţiile noastre şi, la facultatea respectivă, ar fi trebuit, înţeleg, să fie scos acel post tocmai în cancelaria de Chirurgie a profesorului Beuran. Ar fi o subalternă. Ar fi demonstrat acest lucru un intermediar al întâlnirii şi al discuţiei acesteia, în legătură cu postul respectiv, între Mircea Beuran şi denunţătoare. Acest intermediar ar fi un alt profesor de la Universitatea "Carol Davila", a spus Berta Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel