Antena 1, anunț despre emisiunea lui Răzvan Simion și Dani Oțil
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit ediţii speciale de Paşte.

De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri urmează românii la această sărbătoare. În vreme ce reporterii Super Neatza le vor arăta telespectatorilor cum se pregătesc românii pentru sărbătorile pascale, invitaţi speciali vin cu momente de suflet în platoul emisiunii. Dr. Anca Hâncu va vorbi despre cât de sănătos este postul negru, iar teologul Ionuţ Cătălin Bîrsan şi părintele Gabriel Cazacu vor povesti despre semnificaţia zilei de Vinerea Mare. Tot atunci, Ruxandra Luca va veni cu sfaturi despre cum pot învăţa cei mici să fie generoşi, iar psihologul Alina Iliescu va explica despre pericolul de a te simţi singur în cuplu. Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinaţii au ales pentru minivacanţa de Paşte, dar şi ce amintiri au Paula Seling, Marcel Pavel şi Petrică Mureşan, telespectatorii vor putea urmări vineri, 22 aprilie, de la 08:00, la Antena 1. 

În prima zi de Paşte, de la ora 09:00, cei mai simpatici matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza. Gaşca de weekend, Florin, Ilona, Diana, Cuza, Nicolai, Cătălin si Bianca sunt gazdele unei super petreceri tradiţionale. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Diana Matei şI Taraful Cleante, Gelu Voicu, Maria Cârneci şi Jean de la Craiova. 

Luni, de la ora 08:00, Răzvan şi Dani celebrează a doua zi de Paşte alături de Nicole Cherry, Ana Maria Ababei, Codruţa Sanfira şi Provincialii. Răzvan şI Dani se întrec în bucătărie, iar la finalul emisiunii telespectatorii vor afla "Cine găteşte mai bine". Liderii diminetilor perfecte aduc astfel atmosfera festivă în casele tuturor românilor, într-o ediţie specială, de sărbătoare, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, la Antena 1. 

Ce îl sperie „cel mai tare” pe Răzvan Simion. Preotul Visarion Alexa: Pe primul loc nu e frica de moarte

Preotul Visarion Alexa a purtat un dialog cu Răzvan Simion. 

Vă redăm, în cele ce urmează, câteva idei din discuția lor:

Visarion Alexa: Există în psihologie o chestiune interesantă. Oamenii moderni au multe fobii, au multe frici. Pe primul loc nu e frica de moarte...

Răzvan Simion: ... e frica de sărăcie.

Visarion Alexa: Nu, frica de moarte e pe locul patru. Pe primul loc este frica de a vorbi în public. E fobia principală care îi chinuie pe mulți. Tu ești o persoană publică. Te văd la matinal, dimineața, cu Dani... sunteți ca peștele în apă...

Răzvan Simion: Da, avem și multe meciuri în picioare, cum ar zice fotbaliștii. Facem asta de foarte mult timp și o facem consecvent.

Visarion Alexa: Ai avut trac?

Continuarea AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel