ANP caută preoți pentru penitenciarele din țară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Zeci de posturi libere în cadrul ANP
Zeci de posturi libere în cadrul ANP
Administrația Naționale a Penitenciarelor, alături de 35 de unităţi subordonate au scos la concurs, din sursă externă, 87 de posturi. Printre altele, se caută preoți pentru 12 penitenciare.

Aparatul central al Administrației Naționale a Penitenciarelor și 35 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 87 de posturi de ofițer în cadrul sectorului reintegrare socială.

ANP caută 34 de psihologi, 22 de asistenți social, 19 ofițeri pe educație și 12 preoți.

„Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu. Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic”, transmite Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cei 12 preoți sunt căutați pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor București și penitenciarele din Brăila, București-Jilava, Rahova, Poarta Albă, Oradea, Târgu-Jiu, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Brăila-Tichilești și Dej, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel