Anna Lesko, în LACRIMI la TV. Nu s-a mai putut ABȚINE. N-ai văzut-o așa NICIODATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anna Lesko a izbucnit în plâns, în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

Deși pozează într-o divă sexy și puternică, Anna Lesko nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în timp ce vorbea despre cel mai important om din viața ei.

Invitată în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea", difuzată pe Pro TV, vedeta a oferit informații referitoare la relația pe care o are cu băiețelul ei, Adam, în vârstă de 6 ani.

Ce a spus Anna Lesko

Anna Lesko a declarat că este foarte apropiată de fiul ei, iar perioada petrecută în Fermă a fost foarte grea pentru ea, de vreme ce era obișnuită să petreacă timpul permanent alături de Adam. Aceasta a menționat că, mereu când este departe de băiețelul ei, cei doi vorbesc la telefon sau se văd pe video, lucru care o ajută pe artistă să se încarce cu energie pozitivă.

„Am acumulat o sumedenie de emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Oricând cât am fost separată de Adam am ținut legătură cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam măcar puțin cât să-i aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă, să-mi zică dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Mamele înțeleg ce zic, sunt sigură, până și tații”, a spus Anna Lesko, în direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel