Anna Lesko, GAFĂ la Pro TV. CONFLICT puternic și replici ACIDE, în DIRECT: Nesimțită, arogantă! / S-a făcut de RÂS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook / La Măruță
Foto: Facebook / La Măruță
Anna Lesko a avut o reacție neașteptată. Conflict puternic în direct și reacții acide. 

Anna Lesko surprinde cu fiecare apariție în spațiul public, iar fiecare moment devine memorabil. Invitată în emisiunea La Măruță, vedeta a gafat atunci când în platou a apărut magicianul Robert Tudor. 

Cântăreața va împlini 42 de ani duminică, 10 ianuarie, iar Cătălin Măruță a vrut să-i facă o surpiză magică, însă totul s-a transformat în ceva neașteptat, iar afirmațiile Annei Lesko l-au deranjat pe Robert Tudor

"Fac 42 de ani şi vreau să îţi spun că este o vârstă excepţională. Este ceva aparte, simt o plenitudine. Sunt ca un fruct copt, perfect. Asta mi-a adus mie vârsta asta. M-am copt perfect", a spus Anna Lesko, în direct la Pro TV.

După ce au mai schimbat câteva vorbe, Cătălin Măruță a anunțat-o că pe lângă tort și flori, mai are un cadou pentru ea și anume, un număr de magie. 

Anna Lesko, reacție neașteptată

"Nu cred în magie, nu cred în spectacolele acestea", a spus Anna Lesko.

Reacția acidă nu l-a împiedicat totuși pe Robert Tudor să își facă trucurile de magie pregătite special pentru aceasta, însă, la finalul numărului său, acesta s-a arătat supărat și a taxat-o pe vedetă. 

"Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie", a spus Robert Tudor.

Robert Tudor, scuze pentru ieșirea avută în direct. Val de reacții ale oamenilor: O nesimțită!

După ce a plecat de la emisiune, Robert Tudor a transmis un mesaj în care și-a cerut public scuze pentru ieșirea sa la adresa Annei Lesko.

"Astăzi, am fost la prietenul meu, Cătălin Măruță, și, de cum am intrat, parcă m-a lovit cineva prin vorbele Annei Lesko. Îmi cer scuze… Revin cu video",  a scris magicianul pe Instagram.

"A fost nesimțită și arogantă", "Tu ai fost OK, politicos. Ea a fost arogantă si răutăcioasă! O eclipsai!", "Lesko este de o falsitate incredibilă! Mai avea puţin şi se dezbrăca în emisiune! Nu are niciun dram de decenţă!", "O proastă, nu îți bate capul", "O falsa increzuta, ea are impresia ca e superioara, insa comportamentul ei lasa mult de dorit. Ea crede despre ea ca e cantareata...nu are nici o treaba cu asta, am vazut-o intr-o reprezentatie acum cativa ani, era praf, s-a făcut de ras, ea traieste in lumea ei. Mi-a lăsat impresia ca e drogata, saraca imi este mila de ea", au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor, pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Magicianul Robert Tudor (@magicianul_robert_tudor)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel