ANM, vremea în următoarele patru săptămâni. Sfârșitul lui iulie și începutul lui august, temperaturi mai ridicate decât cele normale
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 16 iul 2021, 08:40
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august aduc temperaturi mai ridicate decât cele normale.

Sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august aduc temperaturi mai ridicate decât cele normale, apoi vremea devine normală pentru această perioadă a nului.

Precipitațiile vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, potrivit prognozei pe patru săptămâni transmise de meteorologi.

19 - 26 iulie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

26 iulie - 2 august


Cu excepția regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

2 - 9 august


Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

9 - 16 august

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?