ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical: Ploi și răcire cu 10 grade Celsius
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical: Ploi și răcire cu 10 grade Celsius  Astăzi este vreme frumoasă în toată țara, cerul este senin, ne bucurăm de soare și de temperaturi ridicate. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical: Ploi și răcire cu 10 grade Celsius Sunt doar câțiva nori prin Călărași, Arad, Timișoara și Constanța. Cu toate acestea, astăzi temperaturile sunt ridicate și vremea este frumoasă în toată țara. 

ANM, prognoza meteo Începând de mâine, 18 octombrie, vremea se schimbă, temperaturile vor fi în continuare ridicate, dar va fi înnorat în toată țara, iar în Constanța va ploua. Vor fi 23 de grade în Cluj, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Craiova și Botoșani, 24 de grade în Iași și Arad, 21 în București, 18 în Sulina și 19 în Constanța. 

ANM, prognoza meteo Vineri, 19 octombrie, temperaturile mai scad cu câteva grade în termometre și ploile se extind. În estul țării, va fi înnorat. Temperaturile se vor situa în continuare în jurul temperaturii de 20 de grade Celsius. În București va fi înnorat. În Arad, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Cluj-Napoca va ploua. 

ANM, prognoza meteo Sâmbătă, 20 octombrie, va ploua și-n București. Va fi înnorat în estul țării, în Constanța, Sulina, Botoșani și Iași, unde vor fi temperaturi maxime de 19 grade. Doar în Iași se vor ridica la 21 de grade Celsius. În vestul țării nu va mai ploua, dar continuă să fie înnorat. În centrul și-n sudul țării va ploua. În București, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Cluj-Napoca va ploua. Vor fi temperaturi de maximum 19 - 21 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo Duminică, 21 octombrie, va fi vreme mai bună în nord-vest și nord-est, dar temperaturile scad semnificativ. În Cluj-Napoca vor fi maxime de 13 grade Celsius, la fel și-n Arad. În Botoșani vor fi 17 grade, iar în Iași 18. În Sibiu va ploua, iar maxima nu va depăși 14 grade, în Râmnicu Vâlcea vor fi maxime de 16 grade și de asemenea va ploua, în Craiova vor fi 15 grade și va ploua, în București vor fi 19 grade și va ploua. Va ploua și-n Sulina unde maxima va fi de 17 grade. În Constanța nu se anunță precipitații. Maxima pe litoral va fi de 18 grade Celsius. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel