ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Vreme
Vreme
ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. Elena Mateescu, director ANM, a oferit prognoza meteo pentru începutul de an, la Antena 3. Cum va fi vremea în următoarea perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. Va ninge în special în partea de vest, centru şi nord a ţării, acolo unde şi valorile de temperaturi vor scădea. În următoarea dimineaţă, vom avea valori sub - 10 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei şi nordul Moldovei, unde vor exista şi precipitaţii predominant sub formă de ninsori. Şi în restul ţării vor fi valori mai coborâte, dar semnificativ în această parte a ţării.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. În următoarele zile, spre finele primei decade de la începutul anului 2019, vom avea o vreme în continuă răcire. În toate regiunile, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată. Vor fi valori maxime între - 7 şi 1 grad, minime inte -16 şi 3 grade pe litoral.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. În Bucureşti, ne aşteptăm la înnorări temporare, ziua. Deocamdată vorbim de precipitaţii posibil predominant sub formă de ploi, lapoviţă şi ne aşteptăm la temperaturi coborâte, temperaturi maxime între 0 şi 1 grad, minime între -6 şi -8 grade, mai coborâte, în zona pre-orăşeneasca.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. Începând de mâine seară, vorbim despre precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, în special în jumătatea de nord a țării, unde vor exista intensificări ale vântului, cel puţin în primele zile, în zonele de munte, acolo unde, la altitudini mai mari, pe creste, este posibil să avem viscol. Pentru următoarele zile, vorbim de manifestări de vreme severă. Se înregistrează valori mai coborâte pentru această dată.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Când vin gerul și ninsorile. Gerul va ţine până spre 10 ianuarie, cu cele mai coborâte valori în următoarele dimineți. În dimineaţa zilei de 6 ianuarie, este posibil să vorbim de o vreme rece, geroasă, în special în zonele nordice, centrale, local în dealurile sudice, izolat în rest, de asemenea în depresiunile din estul Transilvaniei şi în zona de deal a Olteniei şi Munteniei, unde vor fi dimineţi cu temperaturi sub -10 grade, local chiar mai coborâte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel