Urmărește emisiunea live
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Banat

ANM, prognoza meteo. Prima săptămână va fi caracterizată de un regim termic oscilant al valorilor diurne, astfel media maximelor va fi în scădere de la 32...33 de grade în 2 septembrie, până spre 26...27 de grade în data de 4 septembrie, după care va crește spre 30 de grade în zilele de 5 și 6 septembrie și ulterior va scădea din nou spre 26 de grade în 8 septembrie. În cea de a doua săptămână se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 23 și 25 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor termice se va situa între 14 și 16 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 12 grade, valoare ce se va înregistra până la finalul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în special în perioada 7-11 septembrie când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Crișana

ANM, prognoza meteo. Regim termic al valorilor diurne va fi destul de oscilant în prima săptămână, astfel media maximelor va fi în scădere de la 32...33 de grade în 2 septembrie, până spre 26 de grade în data de 4 septembrie, după care va crește spre 29...30 de grade în zilele de 5 și 6 septembrie și ulterior va scădea din nou spre 26 de grade în 8 septembrie.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 22 și 24 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice se va situa între 14 și 16 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 10...12 grade, valori ce se vor înregistra până la finalul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în special în perioada 7-11 septembrie când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Transilvania

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul valorii de 31 de grade, dar se va răcori în data de 4 septembrie, când media va scădea spre 26 de grade. În perioada 5-7 septembrie va fi mai cald decât în mod obișnuit, astfel încât se vor înregistra în medie maxime de până la 28...29 de grade, urmând ca apoi temperaturile să coboare treptat spre valori normale, în jurul a 22 de grade, în intervalul 10-15 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor termice se va situa între 12 și 14 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 8...10 grade. Ploi slabe vor apărea pe arii restrânse în zilele de 3 și 4 septembrie, iar în perioada 7- 12 septembrie temporar vor fi averse și este posibil ca izolat să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Maramureș

ANM, prognoza meteo. Prima săptămână va fi caracterizată de un regim termic oscilant al valorilor diurne, astfel media maximelor va fi în scădere de la 32 de grade în 2 septembrie, până spre 26 de grade în data de 4 septembrie, după care va crește spre 28...29 de grade în zilele de 5 și 6 septembrie și ulterior va scădea din nou spre 24 de grade în 8 septembrie.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 21 și 23 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice se va situa între 13 și 15 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 10 grade, valoare ce se va înregistra până la finalul intervalului.

ANM, prognoza meteo. Ploi în general slabe vor apărea în ziua de 3 septembrie, iar în perioada 7-12 septembrie, temporar, vor fi averse și este posibil ca local să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Moldova

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a a temperaturilor maxime de 31...33 de grade, apoi se va răcori în data de 4 septembrie, când media va scădea spre 23 de grade. În perioada 5-7 septembrie valorile termice diurne vor crește ușor și vor ajunge în medie la 26...28 de grade, apoi vor scădea treptat, astfel încât în intervalul 10 -15 septembrie se vor situa între 22 și 24 de grade, valori apropiate de mediile climatologice specifice perioadei.

ANM, prognoza meteo. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 12 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în primele nopți. Ploi în general slabe vor apărea în ziua de 3 septembrie, dar și în perioada 9-12 septembrie, când izolat este posibil să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Dobrogea

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime de 30...31 de grade, după care în zilele de 4 și 5 septembrie se va răcori ușor, iar media va scădea spre 26...27 de grade. Ulterior, în 6 și 7 septembrie, valorile diurne vor crește ușor, în medie spre 28 de grade, apoi vor marca o scădere treptată, spre medii de 24...25 de grade în perioada 10-15 septembrie, când vor caracteriza un regim termic apropiat de cel normal.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor termice se va situa în general între 15 și 17 grade, exceptând primele nopți când va fi mai cald, cu valori nocturne în medie de 19...20 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 9-12 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Muntenia

ANM, prognoza meteo. În primele două zile, vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu o medie a temperaturilor maxime de 34 de grade, după care în zilele de 4 și 5 septembrie se va răcori ușor, iar media va scădea spre 30 de grade. Ulterior, în 6 și 7 septembrie, valorile diurne vor crește, în medie, spre 31...32 de grade, apoi vor marca o scădere treptată, spre medii de 26 de grade în perioada 10-15 septembrie, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor termice se va situa în general la 14...15 grade, exceptând nopțile de după data de 10 septembrie, când aceasta va tinde spre 12 grade. Ploi slabe vor apărea pe spați mici în 4 septembrie, iar în intervalul 8-11 septembrie, temporar, vor fi averse și izolat este posibil să se cumuleze cantități de apă mai însemnate.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. Oltenia

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară în primele două zile cu o medie a temperaturilor maxime de 34 de grade, după care în intervalul 4-7 septembrie se va răcori ușor, iar media se va situa în jurul valorii de 30 de grade. Începând cu data de 8 septembrie valorile diurne vor continua să scadă ușor și treptat și vor fi cuprinse în medie între 24 și 26 de grade, ceea ce va caracteriza un regim termic apropiat de cel normal.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor termice se va situa în general între 15 și 17 grade, exceptând nopțile de după data de 10 septembrie, când aceasta va tinde spre 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 7-11 septembrie, când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 15 septembrie. La munte

ANM, prognoza meteo. Regimul termic va marca o scădere ușoară și treptată de-a lungul celor două săptămâni. Prin urmare, media temperaturilor maxime va coborî de la 20...21 de grade, în primele două zile, spre 14...15 grade în perioada 10-15 septembrie, iar temperaturile minime vor ajunge de la valori în medie de 10...12 grade în primele nopții, până la 6 grade spre sfârșitul intervalului.

ANM, prognoza meteo. În cea mai mare parte a intervalului, temporar se vor semnala averse și local se vor cumula cantități de apă mai însemnate, în special în perioada 6-12 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel