ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, anunțul meteorologilor
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Meteorologii au emis prognoza meteorologică pentru o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 16 - 23 septembrie 2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sud- vestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea 23 - 30 septembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Vremea 30 septembrie - 7 octombrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

ANM, prognoza meteo. Vremea 7 - 14 octombrie 

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel