ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 13 iul 2018, 22:50
WhatsApp
ANM
ANM
ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend  Vremea va continua să fie capricioasă sâmbătă și duminică. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend Sâmbătă, va fi vreme capricioasă în toată țara. Vor fi ploi în toate regiunile. Excepție va face Banatul, unde va fi parțial înnorat. În ciuda vremii capricioase și momentelor în care vor fi și ploi, vor fi maxime de 31-32 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend Sâmbătă, 14 iulie, în Dobrogea maxima va ajunge la 28-30 de grade Celsius, iar noaptea, minima nu va scădea sub 17-22 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend În Muntenia va fi cel mai cald, maxima va fi de 32 de grade Celsius, dar minima va fi chiar și de 12 grade Celsius- cuprinsă între 12 și 18 grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend În Oltenia, maxima va fi de 31 de grade Celsius. Vor fi temperaturi cuprinse între 27 și 31 de grade. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend În Banat, singura regiune evitată de ploi, vor fi maxime de 27-30 de grade Celsius. În Crișana, va fi ceva mai răcoare, dar, totuși, temperaturile vor fi ridicate: 25 - 29 grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend În Maramureș, maximele vor atinge 28 de grade Celsius. Și-n Transilvania, vor fi 24-29 de grade Celsius. În Moldova, vor fi 24-31 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend În 15 iulie, duminică, va ploua în toată țara, mai puternic în Dobrogea. Maximele vor fi 30 de grade în Dobrogea, 31 în Muntenia, la fel și-n Oltenia, 30 de grade în Banat, 28 în Transilvania, 30 de grade în Crișana, 26 în Maramureș, 28 în Moldova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?