ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend 27 - 28 octombrie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend 27 - 28 octombrie Deși suntem în ultimul weekend din luna octombrie și aproape de ultima lună a toamnei, în acest weekend și-n săptămâna care urmează vom avea temperaturi de început de vară. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend 27 - 28 octombrie Sâmbătă, 27 octombrie, chiar dacă vremea va fi în general frumoasă, norii nu ne vor părăsi. În Constanța și Cluj-Napoca, vom avea maxime de 20 de grade Celsius, în Sulina de 17, în Botoșani și Iași vor fi maxime de 21 de grade Celsius. 24 de grade vor fi înregistrate în București și Arad. Vor fi 22 de grade Celsius în Craiova, Râmnicu-Vâlcea și Sibiu. Ceva mai mulți nori vor fi doar în Botoșani. În zona Transilvaniei sunt posibile ploi, potrivit prognozei meteo pe regiuni. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend 27 - 28 octombrie Duminică, va fi soare fără nori și vor fi înregistrate 26 de grade în București. Tot 26 de grade vor fi și-n Iași și Botoșani. 25 de grade vor fi înregistrate în Arad, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. 23 de grade vor fi în Cluj-Napoca, 22 în Constanța și 19 în Sulina. Vor fi ploi în Maramureș, iar temperaturile maxime nu vor depăși 19 grade. Aici nu va fi deloc soare. În Transilvania, vreme continuă a fi la fel ca sâmbătă, când va fi soare, dar vor fi și nori și ploi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel