ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarele patru săptămâni
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. Valorile termice medii prognozate pentru următoarele patru săptămâni se vor situa peste normalul acestei perioade, cu precipitații.

ANM, prognoza meteo. Săptămâna viitoare va aduce temperaturi peste normalul acestei perioade. Vom avea temperaturi peste norma, în sud şi est, cu precipitaţii care vor apărea în reprize, mai ales în zona de munte şi pe partea de vest, centru, aprecizat Florina Georgescu, director ANM, pentru România TV.

ANM, prognoza meteo. Și în următoarele două săptămâni, precipitațiile vor apărea la deal şi la munte, în regiunile vestice, nordice şi centrale.

ANM, prognoza meteo. Din punct de vedere termic, și în celelalte trei săptămâni, până la sfârşitul primei decade a lunii octombrie, este de aşteptat că temperaturile să fie apropiate de normal sau, în unele zone din sud sau est, peste acest normal, nefiind exclus ca în zonele în care ploua mai mult să fie mai răcoare de cât ar fi de dorit în această perioadă.

ANM, prognoza meteo. În următoarele două weekend-uri, la mare, vremea va fi din ce în ce mai frumoasă. Spre sfârşitul zilei de duminică există posibilitatea de ploaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel