ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea, alerta meteorologilor
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, pentru toată țara, dar și o alertă de Cod Galben în această dimineață! 

ANM, prognoza meteo. Meteorologii au emis Cod Galben pentru Dobrogea, pentru județele Constanța și Tulcea, de ploi abundente. ALERTA meteo intră în vigoare la ora 18:00 și este valabilă până mâine dimineață, la ora 09:00! 

ANM, prognoza meteo. ”În Dobrogea se vor acumula cantități însemnate de apă, ce vor depăși 25...35 l/mp și local, îndeosebi în județul Constanța, 40...60 l/mp.” anunță ANM. 

(w670)

ANM, prognoza meteo. Pentru toată țara a fost emisă o informare meteo de ploi moderate cantitativ care intră în vigoare la ora 11:00 și este valabilă pânâ mâine dimineață, la ora 09:00! 

ANM, prognoza meteo. ”În intervalul menționat local în sudul, estul și centrul țării temporar va ploua, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, mai ales în Muntenia și în zona Carpaților Meridionali, 20...30 l/mp.” este precizarea ce însoțește informarea ANM. 

ANM, prognoza meteo. Totodată, meteorologii anunță că până marți vremea se va menține rece. 

Vă ținem la curent cu mesajele de la ANM, pe tot parcursul zilei! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel