ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Furtuna
Furtuna
ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă  ANM a emis o informare meteorologică de Cod Galben de vreme rea. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă De sâmbătă, 07 iulie, ora 12:00, până luni, 09 iulie, la ora 21, este Cod Galben de manifestări de instabilitate atmosferică. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă ”În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp.” anunță ANM. 

(w670)

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă Totodată, de sâmbătă de la ora 16:00, până luni, la ora 21:00, este Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de furtuni în weekend- Hartă ”În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25...30 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp.” anunță ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel