ANM, prognoza meteo 1-2 septembrie. Meteorolog, cele mai noi informații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alina Șerban, meteorolog ANM
Alina Șerban, meteorolog ANM
ANM, prognoza meteo. Alina Șerban, meteorolog ANM, a anunțat vineri, 31 august, cum va fi vremea în weekend (1-2 septembrie), dar și ce ne așteaptă săptămâna viitoare.

ANM, prognoza meteo. „Vorbim de vreme în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă, chiar caniculară în partea de sud, acolo unde, atât mâine, cât și poimâine, ne așteptăm la temperaturi maxime ce vor atinge 35 de grade. De altfel, și în celelalte zone temperaturile maxime vor fi destul de ridicate, peste 30 de grade și în regiunile vestice, 33-34 de grade, 30-32, prin centrul și estul teritoriului. Vreme frumoasă, cu cer variabil și senin", a declarat, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea „Obiectiv", Alina Șerban, meteorolog.

ANM, prognoza meteo. „Și în zona litoralului, în acest weekend, vorbim de o vreme deosebit de caldă, cu temperaturi maxime de 29-30-31 de grade. Apa mării, 25-26 de grade. Cu ușoare intensificări ale vântului pe parcursul zilei”, a anunțat meteorologul.

ANM, prognoza meteo. „În zonele montane, de asemenea, vreme frumoasă. Poate, după-amiază, să apară unele averse pe Valea Prahovei, în Carpații Meridionali, însă, în restul zonei montane va fi destul de bine, atât sâmbătă, cât și duminică”, a spus Alina Șerban.

ANM, prognoza meteo. „De altfel, toată săptămâna viitoare va fi cu vreme caldă, cu temperaturi ridicate", a mai spus meteorologul la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv", adăugând: „Chiar și în zona litoralului, pe tot parcursul săptămânii care urmează, vremea va fi în general frumoasă, 29-30 de grade, ușor mai scăzută miercuri, când vor apărea și ploi după-amiază”.

ANM, prognoza meteo. „În București, vreme deosebit de caldă, temperaturi peste 30 de grade. În acest weekend ne așteptăm la temperaturi ce vor atinge pragul caniculei, 35 de grade la amiază. Vreme frumoasă, fără precipitații", conform meteorologului ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel