ANM, prognoza pe regiuni. Cum este vremea până în 28 martie 2021
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 15 Martie 2021, 11:46
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. BANAT 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă, îndeosebi în prima  săptămână din interval. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de 5...8 grade, iar  a celor nocturne, în scădere treptată, de -3...1 grad. După data de 19 martie, deși vor mai fi  variații termice de la o zi la alta, tendința va fi de încălzire ușoară și astfel, media maximelor va  oscila între 7 și 12 grade, iar a minimelor între -2 și 1 grad.  

ANM, prognoza meteo. Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, mai însemnate cantitativ pâna în  data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice vor fi mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă,  îndeosebi în prima săptămână din interval. Până în data de 19 martie, media maximelor va fi de  4...6 grade, iar a minimelor va fi în scădere de la 0 grade la -3 grade. După data de 19 martie,  vor mai fi variații termice îndeosebi în jurul datei de 23 martie, dar tendința va fi de încălzire  ușoară și astfel, media valorilor diurne va oscila între 7 și 11 grade, iar a celor nocturne între -3  și 0 grade.  

ANM, prognoza meteo. Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, mai însemnate cantitativ până la  mijlocul primei săptămâni și în intervalul 20-23 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. TRANSILVANIA 

ANM, prognoza meteo. În prima zi a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această  perioadă, în cea mai mare parte a regiunii, cu o medie a maximelor de 10 grade și a minimelor  de 1...2 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ și va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă, mai ales până în data de 19 martie. În acest interval media valorilor  maxime va fi de 2...4 grade, iar a minimelor va fi în scădere de la 1 grad la -5 grade. Apoi, până  la sfârșitul intervalului, vor mai fi variații termice, dar tendința va fi de încălzire ușoară. Media  valorilor diurne va fi de 5...8 grade, iar a celor nocturne de -4...-2 grade. 

ANM, prognoza meteo. Precipitațiile vor fi prezente pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai  însemnate se vor înregistra până în data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. În cea mai mare parte a intervalului, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru  această perioadă din an. Până spre sfârșitul primei săptămâni, media valorilor diurne va fi de  3...5 grade, iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la 1 grad la -4 grade. Apoi, până la  sfârșitul intervalului, vor mai fi variații termice, dar tendința va fi de încălzire ușoară. Media  valorilor diurne va fi de 6...10 grade, iar a celor nocturne de -3...-1 grad. 

ANM, prognoza meteo. Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai însemnate  se vor înregistra până în data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi rece pentru această dată în mare parte a intervalului de prognoză. Astfel,  între 16 și 24 martie, temperaturile maxime se vor situa, în medie regională, în jurul a 4 grade.  Valori mai ridicate vor fi la începutul intervalului, precum și la finalul celei de a doua săptămâni,  când se vor înregistra aproximativ 8...9 grade. Regimul termic nocturn va marca o scădere între  15 și 19 martie, când minimele nocturne vor coborî de la 3 la -3 grade. Ulterior, temperaturile  minime se vor menține negative și vor fi cuprinse între -3 și -1 grad.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în decursul celor două săptămâni de  prognoză, dar acestea vor fi importante cantitativ și se vor semnala pe arii extinse între 15 și 17  martie și, posibil, între 21 și 23 martie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. După o primă zi în care regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această  perioadă, iar media regională a temperaturilor maxime va fi de 11 grade, vremea se va răci.  Astfel, începând cu data de 16 martie și până la finalul intervalului de prognoză, maximele  diurne se vor situa, în medie, între 7 și 9 grade. Temperaturile nocturne vor fi de aproximativ 5  grade la începutul primei săptămâni, iar apoi, între 17 și 28 martie, vor fi de 1...3 grade.  

ANM, prognoza meteo. Precipitații pe arii restrânse și relativ slabe cantitativ se vor semnala pe aproape întreg  parcusul celor două săptămâni de prognoză, exceptând intervalele 15 - 17 martie și 21 - 23  martie, când se pot înregistra cantități de apă mai importante. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Regimul termic va caracteriza o vreme rece pentru această perioadă a anului. După o  primă zi apropiată de normal din punct de vedere termic, în care temperatura maximă va fi, în  medie, de aproximativ 13 grade, se va produce o răcire. Astfel, între 16 și 26 martie, vor fi valori  medii de 7...8 grade ale maximelor diurne, iar o tendință de încălzire se va menifesta abia spre  sfârșitul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză, când se vor înregistra 10....11  grade, în medie regională. 

ANM, prognoza meteo. Vor fi precipitații, temporar, pe aproape tot parcursul celor două săptămâni, însă pe 15 și  16 martie și, din nou, între 21 și 23 martie, acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi local  importante cantitativ.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă pe tot parcursul  intervalului de prognoză. Astfel, media regională a temperaturilor maxime va scădea de la 10 grade în prima zi, spre 7...8 grade, între 16 și 24 martie și abia spre finalul celei de a doua  săptămâni va crește ușor și treptat, până la aproximativ 12 grade în ultima zi. Temperaturile  nocturne se vor situa, de asemenea, sub normele perioadei și vor scădea, în medie, de la 4  grade la început, până la -2 grade pe 19 martie. Ulterior, regimul termic nocturn va marca o  creștere, iar între 21 și 23 martie media minimelor nocturne va fi de 1....2 grade, după care,  până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză, se va situa în jurul valorii de 0 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în decursul celor două săptămâni de  prognoză, dar acestea vor fi mai însemnate cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse pe  15 martie și, din nou, în intervalul 20 – 23 martie.  

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 martie 2021. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an, pe aproape  tot parcursul intervalului. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de -4...-2 grade,  iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la -5 grade spre -10 grade. Apoi, până la  sfârșitul intervalului, tendința va fi de încălzire ușoară, cu o medie a valorilor diurne de -2...0 grade și a celor nocturne de -8...-5 grade.

ANM, prognoza meteo. Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai însemnate  se vor înregistra între 15 și 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?