ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 13 sep 2021, 09:26
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni, între 13 - 26 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. BANAT 

ANM, prognoza meteo. Între 13 şi 17 septembrie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, în medie cu  temperaturi maxime de 28...29 de grade și minime între 13 și 17 grade. Începând din 18 septembrie și până pe 22 septembrie, vremea se va răci treptat, ajungându-se la un regim  termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 20...22 de grade și minime de 10...12 grade. În intervalul 23-26 septembrie vor mai  scădea ușor valorile termice și vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a treia decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în mare parte a intervalului de referinţă,  șansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 și 19 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. Între 13 şi 16 septembrie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, cu medii ale  temperaturii maxime de 27...28 de grade și ale celei minime între 12 și 15 grade. Începând din  17 septembrie și până pe 21 septembrie, vremea se va răci treptat, ajungându-se la un regim  termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 19...21 de grade și minime de 9...11 grade. În intervalul 22-26 septembrie valorile  termice vor mai scădea cu 1-2 grade și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică ultimei decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a intervalului de referinţă,  probabilitatea de ploaie fiind mai ridicată între 16 și 19 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. TRANSILVANIA 

ANM, prognoza meteo. Vremea caldă va caracteriza această regiune până pe data de 17 septembrie, valorile  maxime ale temperaturii aerului fiind, în medie, de 24...26 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 9 și 13 grade. În intervalul 18 - 21 septembrie, vremea se va răci  treptat, ajungându-se la un regim termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 17...20 de grade și minime de 7...10 grade. În  intervalul 22-26 septembrie valorile termice vor mai scădea ușor și astfel vor caracteriza o  vreme răcoroasă, specifică celei de-a treia decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi în general deficitar într-o bună parte a intervalului de referinţă,  șansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 și 20 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. Vremea caldă va caracteriza această regiune până pe data de 16 septembrie, valorile  maxime ale temperaturii aerului fiind, în medie, de 24...25 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 11 și 14 grade. În intervalul 17 - 21 septembrie, vremea se va răci  treptat, ajungându-se la un regim termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 18...20 de grade și minime de 7...10 grade. În  intervalul 22-26 septembrie, valorile termice vor mai scădea cu 1...2 grade și astfel vor  caracteriza o vreme răcoroasă, specifică ultimei decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi în general deficitar într-o bună parte a intervalului de referinţă,  șansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 și 19 septembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Până pe data de 17 septembrie, maximele temperaturii aerului vor fi, în medie, de 26...27 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 12 și 15 grade, aceste valori  indicând o vreme caldă pentru această regiune. În intervalul 18 - 21 septembrie, răcirea vremii va conduce la valori termice apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 15...18 grade și minime de 7...11 grade. În intervalul 22-26 septembrie, valorile  termice vor mai scădea ușor și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a  treia decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Deși regimul pluviometric va fi deficitar în tot intervalul de referinţă, vor fi câteva zile cu  ploaie slabă, mai ales în intervalul 17 - 19 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. Vremea caldă va fi caracteristică acestei regiuni până pe data de 18 septembrie, astfel  că vor fi, în medie, temperaturi maxime de 25...27 de grade şi minime de 15...17 grade. Răcirea  vremii din intervalul 19 - 21 septembrie va determina înregistrarea de valori termice apropiate  de normele perioadei, astfel că media maximelor se va încadra între 19 și 23 de grade, iar cea  a minimelor între 10 și 14 grade. Ulterior, până pe 26 septembrie, temperaturile vor mai scădea  cu 1...2 grade și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică ultimei decade a lunii  septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi deficitar pe durata întregului interval de referință, ploi slabe  fiind posibile doar local, în unele zile, cu probabilitate mai mare în intervalul 17-19 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Vremea caldă va fi caracteristică acestei regiuni până pe data de 18 septembrie, astfel  că vor fi, în medie, temperaturi maxime de 28...29 de grade şi minime de 14...17 grade. Răcirea  vremii din intervalul 19 - 21 septembrie va determina înregistrarea de valori termice apropiate  de normele perioadei, astfel că media maximelor se va încadra între 19 și 23 de grade, iar cea  a minimelor între 9 și 13 grade. Ulterior, până pe 26 septembrie, temperaturile vor mai scădea  ușor și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică ultimei decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi deficitar pe durata întregului interval de referință, ploi slabe  fiind posibile doar local, în unele zile, cu probabilitate mai mare în intervalul 17-20 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. Între 13 şi 18 septembrie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, în medie cu  temperaturi maxime de 28...29 de grade și minime între 13 și 17 grade. Începând din 19 septembrie și până pe 22 septembrie, vremea se va răci treptat, ajungându-se la un regim  termic caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 20...23 de grade și minime de 10...13 grade. În intervalul 23-26 septembrie vor mai  scădea ușor valorile termice și astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a  treia decade a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în mare parte a intervalului de referinţă,  șansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 și 19 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice se vor menține ridicate până pe 17 septembrie, cu o medie regională a  maximelor în jurul a 17 grade, iar a celor minime de 8 grade. Ulterior, procesul de răcire a vremii se va resimți mai ales în a doua săptămână, când temperaturile maxime vor fi, în medie, de  8...10 grade, iar cele minime de 2...4 grade, caracterizând o vreme ușor mai rece decât în mod  obișnuit în a treia decadă a lunii septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Deși regimul pluviometric va fi deficitar în intervalul celor două săptămâni, local vor fi  aproape zilnic ploi slabe, iar în intervalul 17 - 20 septembrie, izolat cantitățile de apă vor fi mai  însemnate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?