ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni, între 5 - 18 iulie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. BANAT 

ANM, prognoza meteo. Vremea se va încălzi până în cursul zilei de joi (8 iulie), va deveni caniculară, cu o medie  a temperaturilor maxime în jurul a 36 de grade. Treptat, până la sfârșitul intervalului, maximele  termice vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 31 de grade. Temperaturile  minime vor fi în creștere, iar până vineri (9 iulie) media acestora va ajunge să se situeze în jurul  a 20 de grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului de anticipație, valorile nocturne vor marca o  scădere ușoară, iar media acestora va ajunge la 17...18 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi în  creștere după data de 13 iulie, când vor fi posibile averse torențiale și cantități importante de  apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. Valorile diurne vor fi în creștere până cursul zilei de joi (8 iulie), vremea va deveni  caniculară, iar maximele vor avea media în jurul a 35 de grade. Până la sfârșitul intervalului,  temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 30 de grade. Temperaturile minime vor fi în creștere, iar până vineri (9 iulie) media acestora va ajunge să se  situeze în jurul a 19 grade. Apoi, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, valorile nocturne  vor marca o scădere ușoară, iar media acestora va ajunge la 16...17 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi în  creștere după data de 13 iulie, perioadă în care vor fi posibile averse torențiale și cantități  importante de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. TRANSILVANIA 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice diurne vor fi în creștere până cursul zilei de vineri (9 iulie), vremea va  deveni călduroasă, iar media maximelor se va situa în jurul a 31 de grade, valoare ce se va  menține, cu ușoare variații, până în data de 13 iulie. După această dată, temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 28 de grade. Temperaturile minime vor  fi în creștere, iar până vineri (9 iulie) media acestora va ajunge să se situeze în jurul a 16 grade. Apoi, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, vor fi variații ale valorilor nocturne, iar media  acestora va oscila între 14 și 16 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi ridicată  la începutul primei săptămâni și după data de 13 iulie, când vor fi posibile averse torențiale și  cantități importante de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice diurne vor fi în creștere până spre sfârșitul primei săptămâni (9 iulie), vremea va deveni călduroasă, iar media maximelor se va situa în jurul a 33 de grade. După  această dată, temperaturile maxime vor avea tendința de scădere, mai accentuată după data  de 13 iulie, spre o medie regională de 29 de grade. Temperaturile minime vor fi în creștere, iar  până vineri (9 iulie) media acestora va ajunge să se situeze în jurul a 18 grade. Apoi, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, vor fi variații ușoare ale valorilor nocturne, iar media  acestora va fi în general de 16...17 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi ridicată  la începutul primei săptămâni, dar mai ales după data de 13 iulie, când vor fi posibile averse  torențiale și cantități importante de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Valorile diurne vor fi în creștere până la începutul celei de-a doua săptămâni (13 iulie), vremea va deveni călduroasă, iar maximele vor avea media de 32...33 de grade. Până la  sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 29 de grade. Temperaturile minime vor avea variații pe tot parcursul intervalului,  cu cele mai ridicate medii, de 19 grade, la mijlocul primei săptămâni și în jurul datei de 14 iulie și  cele mai scăzute, de 17 grade, în jurul datelor de 10 și 17 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în  primele zile ale intervalului și după data de 14 iulie, când vor fi posibile averse torențiale și  cantități importante de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. Valorile diurne vor crește treptat până în data de 13 iulie, când vremea va deveni local  călduroasă, iar maximele vor avea media de 31 de grade. Până la sfârșitul intervalului,  temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 29 de grade. Temperaturile minime vor avea variații pe tot parcursul intervalului, cu cele mai ridicate medii,  de 21 de grade, la mijlocul primei săptămâni și în jurul datei de 14 iulie și cele mai scăzute, de  19 grade, în jurul datei de 10 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi ridicată  mai ales în primele zile ale intervalului, dar și după data de 15 iulie, când vor fi posibile averse  torențiale și cantități importante de apă. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative pe tot parcursul intervalului, vremea  menținându-se călduroasă, izolat caniculară la începutul celei de-a doua săptămâni (13-14 iulie) când media maximelor va urca spre 34 de grade. Până la sfârșitul intervalului,  temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie regională de 31 de grade. Temperaturile minime vor avea variații pe parcursul celor două săptămâni, cu cele mai ridicate  medii, de 19 grade, la mijlocul primei săptămâni și în jurul datei de 15 iulie și cele mai scăzute,  de 17 grade, în jurul datei de 10 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai  ridicată în primele zile ale intervalului și după data de 14 iulie, când vor fi posibile averse  torențiale și cantități importante de apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. Pe tot parcursul intervalului, valorile termice diurne vor avea ușoare variații, vremea  menținându-se călduroasă, local caniculară în primele zile și la începutul celei de-a doua  săptămâni (12-14 iulie), când media se va situa în jurul a 34 de grade. Până la sfârșitul  intervalului, temperaturile maxime vor avea tendința de scădere spre o medie de 32 de grade. 

ANM, prognoza meteo. Temperaturile minime vor avea variații pe parcursul celor două săptămâni, cu cele mai ridicate  medii, în jurul a 19 grade, la mijlocul primei săptămâni și în jurul datei de 15 iulie și cele mai  scăzute, de 17 grade, în jurul datei de 11 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai  ridicată după data de 14 iulie, când vor fi posibile averse torențiale și cantități importante de  apă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. Variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative pe tot parcursul intervalului, vremea  menținându-se caldă mai ales în intervalul 7-14 iulie, când media maximelor se va situa în jurul  a 22 de grade. Până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor avea tendința de scădere  spre o medie de 19...20 de grade. Temperaturile minime vor avea variații ușoare pe parcursul  celor două săptămâni, iar media acestora va oscila între 11 și 13 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai  ridicată în intervalul 5-8 iulie, dar mai ales după data de 13 iulie, când vor fi posibile averse  torențiale și cantități importante de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel