ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o LUNĂ
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 27 apr, 09:31
WhatsApp
Foto: pixabay.com
ANM, estimări meteo pentru patru săptămâni. Iată cum vor varia temperaturile, dar și care va fi nivelul precipitaților.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, atât în ceea ce privește valorile termice cât și cantitățile de precipitații estimate. 

Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, în regiunile vestice, dar mai ales în nord-vestul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil local deficitar în nord-est.

Săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

G Ad:

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro