Data publicării:

ANI a pierdut procesul cu Ovidiu Silaghi

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Arhiva
WhatsApp
silaghi
silaghi

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce a fost acuzat de incompatibilitate, neputând justifica aproximativ 45.000 de euro din declaraţia de avere.

"În momentul debutului campaniei electorale s-a început cercetarea Agenţiei Naţionale de Integritate împotriva mea. Vineri, 12 aprilie, am avut rezultatul final, dosarul a fost casat, prin urmare am câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, dar nu înseamnă că nu şi-a făcut efectul, pentru că niciunul dintre foştii membri ai Guvernului, datorită mecanismului de verificare şi cooperare cei care erau în proces cu ANI, nu au mai putut fi renominalizaţi în Guvern. Tergiversarea a fost suficientă, şase luni.

Ei la primul termen nu s-au prezentat, la al doilea termen au zis că nu pot depune dosarul pentru că dosarul conţine informaţii confidenţiale despre conturile mele. Eu toate acele informaţii le făcusem publice într-o conferinţă de presă", a declarat Silaghi, duminică, într-o conferință de presă.

 Silaghi susţine că va acţiona din nou instituţia în judecată pentru daune morale, însă nu s-a gândit ce sumă să ceară, fiind vorba mai mult de "reparaţii morale".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel