Anglia, Campionatul Mondial. Southgate, poveste impresionantă: ”Mi-au trebuit 20 de ani”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gareth Southgate, antrenorul Angliei, a mărturisit că a rămas cu sechele după semifinala pierdută în fața Germaniei la Euro 1996, pe vremea când era jucător.

Gareth Southgate a recunoscut că a încercat să asculte 'Football's Coming Home', celebra melodie care a reprezentat Anglia, timp de 20 de ani. În prezent, cu Southgate antrenor, Anglia este în semifinalele Mondialului din Rusia unde va întâlni în această seară Croația.

Managerul actual a ratat atunci lovitura decisivă la loviturile de departajare, iar Anglia a fost înfrântă în semifinale de către Germania. Southgate a mărturisit că timp de două decenii a evitat să asculte melodia.

Unul dintre cele mai celebre cântece despre fotbal "Three Lions Football's Coming Home" a redevenit numărul unu în Big Top 40, Marea Britanie. Astfel, THREE LIONS (Football's Coming Home) revine în fruntea topului după 20 de ani.

Piesa a fost lansată în 1996, an în care a avut loc Campionatul European de Fotbal, competiție în care Anglia a fost învinsă de Germania (câștigătoarea turneului) în semifinale.

Anglia urmează să dispute astăzi de la ora 21:00 semifinala cu Croația. În finală s-a calificat Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel