Ministerul Sănătății: Angiograf performant la Târgu Mureș și echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Ministerul Sănătății
FOTO: Ministerul Sănătății
Ministerul Sănătății a anunțat achiziția unui angiograf performant pentru Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

„Ministerul Sănătății a finanțat achiziționarea unui Angiograf performant în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

Investiția a fost în valoare de 8.3 milioane de lei și a fost finanțată din bugetul Ministerului Sănătății!

Dotarea spitalelor din România cu echipamente de înaltă performanță pentru proceduri complexe reprezintă o componentă importantă din reforma și dezvoltarea sistemului de sănătate!

Sănătate mai aproape de oameni!”, a transmis Ministerul Sănătății, pe Facebook.

Echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București

Totodată, Ministerul Sănătății a mai anunțat și achiziția a două echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București.

„Spitalul Universitar de Urgență din București beneficiază de două echipamente moderne, cu fonduri de la Ministerul Sănătății.

Investiția s-a ridicat la cca 10 milioane de lei pentru achiziționarea și instalarea a două Angiografe (biplan și monoplan).

Ministerul Sănătății investește masiv pentru dezvoltarea spitalelor din România. Pacienții au nevoie de servicii mai bune pentru diagnostic și tratament. Sănătate pentru oameni!”, a mai transmis ministerul condus de Alexandru Rafila (PSD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel