Angi Șerban, mesaj după miezul nopții: Ieși la protest? Între timp, da, chiar moare lume de covid.. Mi-e rușine, îmi crapă obrazul!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban a reacționat pe Facebook în contextul în care mii de persoane au protestat, luni, în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară faţă de noile restricţii impuse de Guvernul Cîțu.

„NU protestezi în fața spitalului! NICIODATĂ! Da, e și ilegal și imoral. Ai atâtea locuri în care poți să te duci să protestezi, dar NU la spital, EXCLUS!!!

Ieși la protest? E dreptul tău, deși este fooooarte discutabil în contextul unei boli contagioase și nici nu respectați regulile de siguranță pentru că fix p'alea le contestați!! Bă, dar dacă ieșiți la protest pentru că sunteți nemulțumiți nu lăsați dâră de jeg după voi, strângeți după voi, lăsați curat, civilizat, fiți oameni!”, a scris Angi Șerban pe Facebook, după miezul nopții.

„Știu că sunteți nemulțumiți, și eu sunt, dar nu vă ajută cu nimic situația, se urcă alții pe eforturile voastre. Fix ăia care ne-au ținut în jeg și sărăcie vreo 30 de ani. Dacă era altfel, eram acolo, dar nu e și mă doare sufletul să vă văd așa tăvăliți”, a mai transmis Angi Șerban. 

„Credeți că aveți susținere, n-aveți și nici n-o să aveți pentru că dacă erați deștepți, o făceați altfel”, a continuat Angi Șerban.

„Problema e că nu vă duce hardul nici pe voi, nici pe ăia care vă cheamă, altfel s-ar vedea.. Și-ntre timp, da, chiar moare lume de covid.. Mi-e rușine, îmi crapă obrazul! Și da, repet, și eu sunt nemulțumită, dar NU AȘA, bă, #nuașa!!”, a conchis Angi Șerban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel