Angi Șerban: Ați început să vă băgați unii în fața altora la vaccin? Bă, românilor! Noi țipăm ca imbecilii Corupția ucide, da' vouă vă place cu corupția mică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook
„Ultima mă vaccinez, am un organism strong, tanc sunt!”, a transmis Angi Șerban. 

„Ați început să vă băgați unii în fața altora la vaccin? 

Bă, românilor! Păi noi țipăm ca imbecilii Corupția ucide, da' vouă vă place cu coruptia mică pentru că va satisface necesitățile, esențiale sau nu. Apăi, dacă voi vreți politicieni curați și interesați să facă bine la popor și țară (m-a pufnit râsul când am scris fraza asta), mai potolez-vous cu datul din coate! Stați la coadă, așteptați-vă rândul!”, a scris Angi Șerban pe contul de Facebook. 

„Locul meu să-l ia cine vrea! Ultima mă vaccinez, am un organism strong, tanc sunt! M-am răsturnat cu mașina, m-au batut jandarmii, am muncit de copil ca un cal, mă doare-n pix, sunt forță! Dacă vine apocalipsa zombie, vreau bâtă de-aia cu sârmă ghimpată!  

Hai, vă pupă sora! Dați-vă rând! Și la vorbă, și la port!  Aolo, stați că acum mi-a picat fisa că s-ar putea să veniți cu aia cu "esențiali/vulnerabili" și care pe unde de ce încape sau nu. Nu, nuu! Vă sun io!”, a conchis Angi Șerban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel