Anghel Iordănescu l-a ironizat pe Dan Petrescu: Nu a învăţat de la mine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj
Anghel Iordănescu, fost selecţioner al României, l-a ironizat pe Dan Petrescu după egalul cu Inter D'Escaldes din Conference League. 

”Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă. Cred că Dan Petrescu a avut din nou dreptate, a fost un meci foarte greu cu Inter D’Escaldes. La el, orice meci este extrem de dificil, extraordinar de greu. Nu e sigur niciodată cu cine poate câștiga.

E important că CFR Cluj s-a calificat și cred că și celelalte trei echipe se vor califica. De la mine nu a învățat asta. Și eu aveam tabieturile mele și declarațiile mele standard înaintea meciurilor. Încercam și eu să țin jucătorii în priză. Aveam și eu anumite lucruri la care țineam foarte mult.

S-au schimbat timpurile, s-a schimbat fotbalul, dar cred că azi se exagerează prea mult. Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut și am ajuns la un nivel pe care nu îl dorim”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special.

Dan Petrescu nu e mulţumit de jucătorii transferaţi de CFR în această vară 

"S-au schimbat mulți jucători, cred că n-au intrat încă în ritmul CFR-ului. Niciun jucător nu a confirmat dintre nou veniți. Nu trebuie să căutam scuze, că n-avem timp, trebuie să ne uităm înainte”, a spus Dan Petrescu.

Petrescu a lăudat-o pe Inter D'Escaldes înainte de dublă 

”Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur, ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul nu e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul”, a transmis Dan Petrescu, înaintea meciului cu Inter Club d'Escaldes, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digisport.

"Normal, da, diferenţa de valoare este mare. Peste tot însă sunt jucători buni, nu mai este o echipă mică. Iar jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, ştiu fotbal. Au şi jucători peste 33 de ani, cu experienţă. Au o şansă mai mică, dar vor veni să dea 200% pentru a-şi juca şansa, iar meciul retur va fi unul în care ei au speranţe mari, pentru că este la altitudine mare şi toate echipele au suferit. Niciodată nu au pierdut la scoruri mari în cupele europene, au avut scoruri strânse. Sunt sigur că vor juca 4-4-2, se vor apăra şi vor juca pe contraatac, asta e clar că vor face. Dar e clar că nu mai există diferenţa care exista înainte când spuneai Andorra... săracii, nu ştiu de ei sau nu pot să alerge., a mai spus Dan Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel