Angelina Jolie, decizie șoc după dubla mastectomie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

La mai bine de un an după dubla mastectomie, pentru că se temea că va face cancer, actriţa Angelina Jolie, 38 de ani, a dezvăluit recent că în curând se va supune unei alte intervenții chirurgicale.

Angelina Jolie, una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, a făcut o dezvăluire șoc. Aceasta se va supune unei operații de extirpare a uterului și a ovarelor. Deşi e speriată de noua intervenţie, diva e sigură că va trece cu bine şi peste această încercare, iar Brad Pitt, partenerul ei de viaţă, şi cei şase copii o încurajează non-stop.

Angelina Jolie, 38 de ani, e una dintre cele mai sexy femei din lume. Din păcate, în ultima vreme a avut numeroase probleme de sănătate.

 Angelina Jolie a dezvăluit recent că urmează să se supună unei histerectomi totale, procedura de îndepărtare pe cale chirurgicală a uterului și a ovarelor, anunta BBC. Decizia  a fost luată pentru a reduce la minimum riscul apariţiei cancerului ovarian, după ce vedeta a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, care îi creştea riscul de a dezvolta cancer la sân şi la ovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel