Angelina Jolie - Brad Pitt, divorț. Vedeta a mărturisit motivul despărțirii
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat
Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat
Angelina Jolie a vorbit într-un interviu despre divorțul acesteia de Brad Pitt.

Astfel, potrivit one.ro, în 2013, Angelina Jolie a hotărât sa facă o dublă mastectomie, după ce a aflat că are gena BRCA, ceea ce însemna că are 87% şanse să dezvolte o afecţiune malignă.

La doi ani dupa intervenţie, medicii i-au spus actriţei că rezultatele testelor au arătat semnele unui cancer ovarian în sistemul ei. Ca rezultat, ea a luat decizia să îşi scoata ovarele şi trompele uterine. Conform actriţei, problemele ei de sănătate au intervenit în căsnicia ei.

"Pe parcursul a zece ani, mi-am pierdut mama, am avut mastectomia şi am avut operaţia chirurgicală de îndepărtare a ovarelor şi a trompelor uterine." Chiar dacă Brad a fost alături de ea şi a susţinut-o, relaţia lor mergea foarte prost, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

În 2015, Jolie si Pitt au lucrat împreună la filmul "By The Sea", în speranţa de a-şi repara căsnicia. "Ma bucur ca am lucrat impreuna la film. Orice s-ar fi intamplat, nu am reusit sa ne rezolvam problemele, dar am comunicat in permanenta. M-am gandit ca ar fi o buna calea pentru noi sa rezolvam problemele."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel